ET STÆRKT TEAM

Forbinder “best practice” og know-how

DTEK A/S
DTEK A/S blev grundlagt i 2001 og er 100% dansk ejet. Den daglige ledelse varetages af Anders Sindal Kjøge & Lars Sindal Kristensen.

DTEK A/S’ primære opgaver er VVS- og sprinklerinstallationer. Virksomheden beskæftiger 130 dygtige medarbejdere fordelt i Jylland og på Sjælland. DTEK A/S arbejder med en lang række prestigeprojekter inden for den offentlige og private sektor, i Danmark og udlandet.

Projekterne, store som små, ligger overordnet inden for følgende segmenter: boligbyggeri og -renovering, hospitaler, butikker, butikscentre samt domiciler;

Vores ekspertise retter sig mod sprinkleranlæg, VVS, industrianlæg, procesanlæg, blikkenslagerarbejde, projektering af teknisk service, gasservice og teknikentrepriser.

DTEK A/S er kvalitetscertificeret i overensstemmelse med DS/EN ISO 9001:2000.

DTEK A/S arbejder løbende i alle afdelinger på at udvikle best practice, hvor kundens behov, vores kvalitetskrav og opgavens pris kombineres med effektivitet og innovation i arbejdets udførelse.

FAKTA

Vi skaber optimale tekniske løsninger baseret på best practice og vidensdeling – ofte i samarbejde med andre relevante partere, som under- entreprenører, rådgivere, bygherrer og myndigheder.

DTEK A/S kendetegnes ved at være, at vi er værdiskabende i enhver sammenhæng ved byggeprojekter over for både vore kunder, samarbejdspartnere og myndigheder.

Med afsæt i kvalitet, kompetence og dialog udvælger vi særligte dygtige samarbejdspartnere, dersom bidrager med ekspertise og nytænkning.