SPRINKLERSPECIALISTER

Kvalitet og faglig styrke

DTEK A/S har gennem årene opbygget en stærk organisation indenfor VVS og sprinklerteknik og er førende på området. DTEK er med til at sætte standarden inden for VVS- og sprinklerteknik nationalt og internationalt.
Alle vore sprinklereksperter gennemgår et internt uddannelsesforløb med henblik på at sikre kunderne den bedste service og kvalitet. Derfor tør vi garantere høj teknisk ekspertise og et løsningsorienteret serviceteam.

Vi prioriterer vores viden meget højt og arbejder løbende med efteruddannelse af alle medarbejdere. Uanset om der er tale om større eller mindre projekter, har DTEK A/S’ organisation den tværfaglige ekspertise, der kræves for at udvikle, designe og udføre optimale VVS- og sprinklerløsninger.

DTEK A/S udvikler, rådgiver ved og udfører alle former for brandsikring af VVS- og sprinklerløsninger på mange typer bygninger – lige fra private boliger til større, komplekse, offentlige bygninger.

DTEK A/S arbejder innovativt og løsningsorienteret inden for brandteknisk rådgivning og udvikling af VVS- og sprinklerløsninger efter gældende lovgivning og standarder.
Vi arbejder løbende med evaluering og opfølgnings-workshops fra hands-on til best practice – et koncept som er med til at sikre, at vi altid benytter de bedste metoder og omsætter værdifuld indsigt og erfaring til pragmatiske løsninger.

Fra hands-on til best practice i DTEK A/S vil vi gå langt for at optimere og effektivisere processer i dagligdagen. Derfor afholder vi løbende evaluering og workshops, hvor vi samler op på viden om de bedste metoder og løsninger af komplekse problemstillinger, som gavner både store og mindre projekter.

 

FAKTA

DTEK’s ledelse har siden 1995 haft formandsskabet for Tekniq’s Sprinklersektion og sidder i følgende referencegrupper under DBI:

• Referencegruppe for forskrift 001
• Referencegruppe for forskrift 002
• Teknisk udvalg for forskrift 251/4001
• Teknisk udvalg for forskrift 254-1 og 254-2

• DBI Forskrift 251/4001 – medforfatter
• Forskrift for vandtågesystemer 254-1 og 254-2 – medforfatter